Stručno usavršavanje i osposobljavanje plivačkih sudija

April 27, 2024

Poštovane sudije,

Želimo da vas obavestimo o izvanrednoj prilici koja vam se pruža – našem programu stručnog usavršavanja plivačkih sudija!

Kao strastveni zaljubljenici u plivanje, verujemo da delimo istu strast prema razvoju ovog sporta. Zato vas pozivamo da se pridružite našem programu i postanete deo tima koji igra ključnu ulogu u obezbeđivanju fer i kvalitetnog suđenja na plivačkim takmičenjima.
Naš program , koji je namnjen polozenim sudijama kao i onima koji se pripremaju da to postanu, je dizajniran da vam pruži sveobuhvatnu obuku i podršku koja je potrebna da obnovite svoje znanje i naučite nešto novo. Naš tim stručnjaka će vas voditi kroz sve aspekte suđenja u plivanju, pružajući vam neophodne veštine i znanja za obavljanje ove važne uloge.

Ovo je prilika da se istaknete u plivačkoj zajednici i da doprinesete daljem razvoju ovog sporta. Vaša posvećenost i stručnost su ključni za postizanje visokih standarda u plivačkom suđenju, i mi smo ovde da vam pružimo podršku na tom putu.

Seminar će se održati 14.5.2024. u periodu od 18h-20h u prostorijama plivačkog saveza Beograda, ul. Ljutice Bogdana 1a, (V sprat).

Agebdu za seminar možete preuzeti OVDE

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati kancelariju plivačkog saveza Beograda.
Radujemo se vašem učešću i zajedničkom radu na unapređenju plivanja!

Srdačan pozdrav,

Plivacki savez Beograda

Plivački savez Beograda 2021, sva prava zadržana
office@psb.org.rs
+381 60 0207 507